DESPRE NOI

Daca doriti sa organizati evenimente in natura sau daca intentionati sa va mariti capacitatea restaurantului dumneavoastra, daca depozitul fabricii a devenit neaincapator atunci cautarea dumneavoastra s-a terminat.

Structurile EuroCorturi sunt fiecare in parte proiectate si construite pentru clientii nostrii cu mare atentie la detaliu, practice cu durata mare de viata.

Marca EuroCorturi sta garantie pentru toate produsele sale prezente in toata lumea prin respectarea cu strictete a normelor germane de productie si control. De la pavilioane pentru berarii, la pagode, corturi de festivitati, de petrecere, V.I.P. si pana la hale pentru industrie si depozitare, totul va este livrat sub sigla „Made in Germany”. Numai in Romania avem structuri instalate peste 100.000 mp care rezista de peste 15 ani de zile.

Daca va hotarati sa cumparati  sau sa inchiriati un produs de-al nostru, o data cu o calitatea germana primiti si consultanta specializata si suport tehnic. De asemenea impreuna cu partenerii nostrii va stam la dispozitie cu pachete atragatoare in amenajarea noii locatii si suport in organizarea de evenimente.

Nenumarate evenimente in toata Europa sunt organizate in solutiile mobile inventate de catre firma noastra, companii din toate domeniile, se bazeaza cu incredere pe sistemele noastre verificate si autorizate TUV din punct de vedere al structurii si rezistentei DIN EN 13782 sau antiincendiu DIN 4102-1:B1, care pot satisface orice nevoie pe termen scurt sau lung.

La fel in lumea sportului, a calariei de exemplu, structurile EuroCorturi rezistente la conditiile climaterice din toata Europa sunt foarte usor de adaptat si montat pe orice suprafata in orice zona, prelungind astfel programul de antrenamente si competitional.

Intrati in lumea noastra si astfel veti fi o parte din succesul nostru, construit pe multumirea clientilor nostrii.